Τα ζυμαρικά με πορτοκάλι αποτελούν ακόμα μία νόστιμη συνταγή ζυμαρικών με μια ιδιαίτερη γεύση.

Υλικά
  • 2 πορτοκάλια
  • Μαϊντανό
  • 1 κολοκυθάκι
  • Μανιτάρια
  • 500 γρ. ζυμαρικά oλικής
  • 200 γρ. στρογγυλά φασολάκια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
Τρόπος παρασκευής

Βράζετε τα ζυμαρικά με τον κλασικό τρόπο. Πλένετε το κολοκυθάκι, τα μανιτάρια
και τα κόβετε σε μικρούς κύβους. Τα αχνίζετε μαζί με τα φασολάκια και
αλατοπιπερώνετε. Ξεφλουδίζετε τα πορτοκάλια και τα κόβετε σε τέταρτα. Τα ρίχνετε στην κατσαρόλα μαζί με το μαϊντανό και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι αν χρειάζεται και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε το ελαιόλαδο και συνεχίζετε το μαγείρεμα για πέντε λεπτά ακόμη. Προσθέτετε το μείγμα στα μακαρόνια, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ