Σπούδασα στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και αποφοίτησα το 2005.

Πραγματοποίησα εξάμηνη πρακτική άσκηση στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα εκπονούσα την πτυχιακή μου εργασία με θέμα την εκτίμηση της διάθεσης για πρόσληψη τροφής και την πραγματική πρόσληψη τροφής σε ασθενείς με νόσο του Crohn.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου (2005) , επέστρεψα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κρήτη και ξεκίνησα να συνεργάζομαι με την ιδιωτική κλινική Creta Interclinic ως το 2011. Παράλληλα συνεργάστηκα σε επίπεδο ακαδημιών με την ομάδα ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η. αλλά και τοπικά μέσα ενημέρωσης σε εβδομαδιαία βάση.

Έχω παρακολουθήσει και παρακολουθώ σεμινάρια που αφορούν στις εξελίξεις της επιστήμης της διατροφής και είμαι τελειόφοιτη του παιδαγωγικού εργαστηρίου του κυρίου Λάκη Κουρετζή.

Έχω την τιμή να είμαι σπουδάστρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΚΕΑΔΔ (ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ).

Είμαι μέλος της ΄Ενωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδας και εκτελώ  γραμματέας του Π.Τ. Κρήτης και εκπροσωπώ συχνά τον κλάδο μου σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.

Αναλαμβάνω προγράμματα διατροφής που αφορούν σε:

  • Υγιεινή διατροφή
  • Παχυσαρκία (ενηλίκων-παιδιών)
  • Ανορεξία
  • Εγκυμοσύνη – θηλασμό
  • Αθλητές
  • Παθολογικές καταστάσεις ( σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση, υπερλιπιδαιμίες, παθήσεις του πεπτικού συστήματος κ.α.)

Καθώς και έλεγχο σωματομετρήσεων (λιπομέτρηση, μέτρηση υγρών σώματος, μυϊκής μάζας)

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μαρίνα Παπάζογλου

Λ. Κνωσσού 174, Τ.Κ. : 71 409

2810-212141 / 2810- 360032

Κινητό: 6942 -696465

e-mail: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ