Αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Διατροφής και Διαιτολογίας στη Θεσσαλονίκη το 2012. Κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος.

Μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων- Διατροφολόγων Ελλάδος και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας.
Ιδρυτικό μέλος των Διατροφολόγων για το Περιβάλλον στην Ιταλία (NUPA)

Tο 2015 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές με άριστα στην Ιατρική της Ανκόνα της Ιταλίας (Università Politecnica delle Marche, Facoltà di Μedicina) με θέμα: «Χορτοφαγία για όλα τα στάδια ζωής σε Κλινικές και Φυσιολογικές Καταστάσεις».
Τίτλος διατριβής: «Τα προϊόντα ζύμωσης και η επιρροή τους στα επίπεδα βιταμίνης Β12 σε χορτοφάγους», βαθμός 28/30. Προπτυχιακή εργασία «Βιοδιαθεσιμότητα του σιδήρου και χορτοφαγική διατροφή».

Εκτέλεσε την πρακτική της άσκηση στη Βενετία ειδικευόμενη στη βοτανοθεραπεία, τη φυσική θεραπευτική και τη μέθοδο Kousmine (expert level) κοντά σε διακεκριμένους επιστήμονες. Δημιούργησε επιπλέον, ένα δίκτυο διατροφολόγων παραδίδοντας σεμινάρια διατροφής και μαγειρικής.

Μετά από υποτροφία, εργάστηκε στην Τεργέστη Ιταλίας σε κέντρο απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ, παρακολουθώντας εξατομικευμένα τους θεραπευόμενους, οργάνωνε προγράμματα εβδομαδιαίας σίτισης και εργαστήρια παρασκευής τροφίμων αλλά και ημερίδες με θέμα την υγιεινή διατροφή.

Παρακολούθησε σεμινάρια βιολογικής καλλιέργειας, μη βίαιης επικοινωνίας, μητρικού θηλασμού, ομοιοπαθητικής και ορθομοριακής ιατρικής. Απόφοιτος Βοηθού Νοσηλευτή με βαθμό λίαν καλώς και υποτροφία.
Συνεχώς καταρτίζεται με τα νέα επιστημονικά δεδομένα μέσα από συνέδρια, διαλέξεις, και επιμορφώσεις στον τομέα της διαιτολογίας.

Γράφει άρθρα και δημιουργεί συνταγές, συνεργάζεται με σχολεία, παιδικούς σταθμούς και εταιρίες βιολογικών προϊόντων συντάσσοντας ειδικά διαιτολόγια.
Διαρκής συνεργασία με έμπειρους chef για σύνταξη ειδικών μενού σε εταιρίες catering, εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Παραδίδει σεμινάρια για επίκαιρα θέματα διατροφής καθώς και είναι εισηγήτρια σε προγράμματα δια βίου μάθησης ενηλίκων (ΛΑΕΚ) επιδοτούμενα από τον ΟΑΕΔ.

Από το 2013 λειτουργεί το «Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής» με όραμα να μεταδώσει τον ενθουσιασμό της, την εμπειρία και τις γνώσεις της επιστήμης που επέλεξε με διαρκή όρεξη για νέες συνεργασίες και δημιουργία.

Παράλληλα, το Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής προσφέρει:
 Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις
 Τμήμα υποστηρικτικής θεραπείας σε ομάδα με διατροφικές διαταραχές όπως παχυσαρκία, νυχτερινή υπερφαγία, βουλιμία κ.α με εβδομαδιαίες συνεδρίες, σε συνεργασία με έμπειρη ψυχοθεραπεύτρια.
 Τμήμα θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά με σκοπό την εκπαίδευσή τους στη σωστή διατροφή. Κάθε χρόνο οργανώνεται θεατρική παράσταση από τα παιδιά για να παρουσιάσουν τα όσα διδάχτηκαν, σε συνεργασία με συνάδελφο, εκπαιδεύτρια θεατρικού παιχνιδιού.
 Διαδραστικά εργαστήρια υγιεινής μαγειρικής και αυτάρκειας στην τροφή, με επίκεντρο την παράδοση και την μεσογειακή διατροφή.
 Δανειστική βιβλιοθήκη
 Σπόρους φυσικής/βιολογικής καλλιέργειας
 Δίκτυο μητρικού θηλασμού

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Λεωφ. Σαρωνίδας 44
Πόλη: Σαρωνίδα
T.K.: 19013
Δημοφώντος 32, Θησείο
Πόλη: Αθήνα
T.K.: 11810

web: http://siniditidiatrofi.gr/http://siniditidiatrofi.gr/

e-mail: [email protected]

τηλέφωνο: 6940715140

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ