Αργυρώ Μορφίδου, Αργυρω Μορφιδου

Η Αργυρώ Μορφίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Η Αργυρώ Μορφίδου σπούδασε στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής του Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε το 2005.

Διετέλεσε την πρακτική της άσκηση στο Διαιτολογικό Κέντρο της Δρ. Χασαπίδου Μαρίας όπου μεταξύ άλλων ασχολήθηκε και με τη μελέτη και τον προσδιορισμό του Οξειδωτικού στρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σε συνεργασία με τον γυναικολόγο Δ         ημητρίου Α. .

Τα έτη 2006 και 2007 συνεργάστηκε ως σύμβουλος Διατροφής σε διάφορα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης.

Το 2008 εργάστηκε ως Διατροφολόγος-Διαιτολόγος στο κέντρο αισθητικής & διαιτολογίας C + BEAUTY στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα το ίδιο έτος συμμετείχε και ως επιμορφώτρια σε νομαρχιακό πρόγραμμα διδασκαλίας Διατροφής-διαιτολογίας (ΝΕΛΕ, Δήμος Νεάπολης).

Το 2009 εργάστηκε ως διαιτολόγος στο Κέντρο Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Θεσ/νίκης κάνοντας αναλύσεις τροφίμων.

Το 2010-2011 δίδαξε το μάθημα διαιτολογίας στο τμήμα εφαρμογών αισθητικής του ΙΕΚ Δημόκριτος Θεσσαλονίκης.

Από το 2011 έως το 2016  εργάστηκε ως διαιτολόγος στο κέντρο Αισθητικής και Δίαιτας SUNBOX στη Θεσσαλονίκη.

Δίνει ομιλίες και συνεργάζεται με το τμήμα παίδων καλαθοσφαίρισης του Μ.Α.Ο Δημόκριτος Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης και ΔΑΣΣΩ Ωραιοκάστρου. Έχει επιμεληθεί επιστημονικά και καταρτίσει μενού, χώρων εστίασης ( ΧΥΜΕΙΟ, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης)

Έχει  παρακολουθήσει  μια σειρά σεμιναρίων και συνεδρίων με θέματα όπως παχυσαρκία, παιδί και διατροφή, διαβήτης και διατροφή κ.α.

Είναι μέλος του ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας & Διατροφής.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνα: 6974383078

Email: [email protected]