Τσοκαταρίδου Ειρήνη,

1311

Η Διατροφολόγος  Τσοκαταρίδου Ειρήνη, γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη τo 1981. Αποφοίτησε από το ATEI Διατροφής και Διαιτολογίας Θεσ/νίκης, το 2004.

Έχει παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων ψυχολογίας για την παχυσαρκία και για τις διατροφικές διαταραχές, καθώς επίσης πρόσφατα απέκτησε  μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με  ειδίκευση  πάνω στην Κλινική Διατροφή.

Από το 2005 διατηρεί νόμιμο διαλογικό γραφείο στην Αλεξανδρούπολη.

Το έντονο ενδιαφέρον της για την γνώση πάνω στο ευαίσθητο θέμα της διατροφής, καθώς και η ανιδιοτελής αγάπη της για τον άνθρωπο, της δίδαξε μέσα από την επαγγελματική πορεία της, πώς για να γίνει μια «δίαιτα»  αποτελεσματική και να έχει διάρκεια, δεν πρέπει να υπάρχει το αίσθημα της πείνας και της στέρησης, ώστε να φτάσει κάποιος στον στόχο του χωρίς κόπο, και μακροπρόθεσμα να του γίνει τρόπος ζωής .

Είναι λάτρης του  καλού φαγητού και πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να στερείται κανείς προκειμένου να είναι υγιής. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει Χόμπι της η μαγειρική , καθώς και η ανασκαφή γκουρμεδιάρικων συνταγών τις οποίες τις προσαρμόζει θερμιδικά και μικροθρεπτικά, ώστε να τρώμε νόστιμα και να βελτιώνουμε την υγεία μας .

Για οτιδήποτε απορίες αλλά ακόμη και για να κανονίσετε την επίσκεψη σας στο γραφείο μου , μπορείτε να μου τηλεφωνήσετε στο παραπάνω τηλέφωνο η να μου στείλετε email στην προσωπική μου θυρίδα : [email protected]

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αίνου 9 (πάνω από το Hondos center)
Αλεξανδρούπολη, Τ.Κ. 68100
τηλέφωνο : 25510 83679

email: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ