Δήμητρα Χαρίτου, Δημητρα Χαριτου

Η Δήμητρα Χαρίτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλίας και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος διαιτολόγου διατροφολόγου.

Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στο πρόγραμμα της Αθλητικής Διατροφής. Ασχολείται ενεργά με τη παρακολούθηση αθλητών με σκοπό την υποστήριξη επαγγελματιών αθλητών και ερασιτεχνών για την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης στο άθλημα τους. Δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παρατήρηση των διατροφικών συνηθειών των χορευτών αλλά και στην ενημέρωση τους ως προς τη καλύτερη απόδοση σε επίπεδο κοινωνικού αλλά και αθλητικού χορού. Παρακολουθεί και ενημερώνεται συστηματικά από συνέδρια και σεμινάρια για τις εξελίξεις του κλάδου της Διατροφής και Διαιτολογίας αλλά και πιο ειδικά σε θέματα που αφορούν την Αθλητική διατροφή.

Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα από τη παιδική της ηλικία. Αυτό το διάστημα ασχολείται επαγγελματικά με τους Latin χορούς (Πτυχία American style : Rhythm and Smooth Master) και διαγωνίζεται σε αγώνες χορού Dancesport.

Η Δήμητρα Χαρίτου είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας και συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της.

Κλείσε σήμερα μια online συνεδρία εδώ!

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλ: 6950096506

Email: dharitou@yahoo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ