Δήμητρα Χαρίτου, Δημητρα Χαριτου

Η Δήμητρα Χαρίτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλίας.

Η πτυχιακή της εργασία με τίτλο «Η επίδραση συμπληρώματος λίπους στην ταχύτητα γαστρικής κένωσης και στην εμφάνιση των συμπτωμάτων του Συνδρόμου Dumping σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε γαστρο-δωδεκαδακτυλικές επεμβάσεις» έγινε σε συνεργασία με την Α’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών «Ιπποκρατείου» Γ.Ν.Α. και τον κύριο Αλμπανόπουλο Κων/νο (Χειρουργό και Λέκτορα Γενικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και εξιδεικευμένο στην προηγμένη λαπαροσκόπηση) και βαθμολογήθηκε με άριστα.

Η πρακτική της άσκηση έλαβε χώρα στο διαιτολογικό γραφείο του κυρίου Μανωλαράκη Μανώλη. Η Δήμητρα Χαρίτου είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας και συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της. Ασχολείται επαγγελματικά με τους Latin χορούς (American style : Rhythm and Smooth Master). Δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παρατήρηση των διατροφικών συνηθειών των χορευτών αλλά και στην ενημέρωση τους ως προς τη καλύτερη απόδοση σε επίπεδο κοινωνικού αλλά και αθλητικού χορού.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλ: 6950096506

Email: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

nineteen − nine =