Κωνσταντίνος Ράπτης

4783

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΠΤΗΣ

Ορθοπαιδικός Χειρουργός MD, MSc

Στρατιωτικός Ιατρός

Ο Κωνσταντίνος Ράπτης είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής. Ασκεί το επάγγελμα του Oρθοπαιδικού Xειρουργού από το 2014 σαν ιδιώτης, αλλά και ως Eπιμελητής της Ά Ορθοπαιδικής Kλινικής του 251 Γεν. Νοσκομείου Αεροπορίας εκτελώντας πλήθος επεμβάσεων σε όλο το φάσμα της ορθοπαιδικής χειρουργικής και τραυματιολογίας.

Έλαβε την ειδίκευσή του στο Νοσοκομείο ΚΑΤ στους τομείς της τραυματιολογίας και επανορθωτικής χειρουργικής μεγάλων αρθρώσεων (αρθροπλαστική ισχίου, γόνατος, ώμου). Iδιαίτερο αντικείμενο εκπαίδευσής του αποτέλεσε η χειρουργική του ώμου και της άκρας χείρας στην Κλινική Άνω άκρου & Μικροχειρουργικής, ενώ έως και σήμερα συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικά προγράμματα και κλινικά πρωτόκολλα στο αντικείμενο της χειρουργικης άνω άκρου .

Ο Κωνσταντίνος Ράπτης είναι Υπ. Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου της Ιατρικής Σχολής Αθηνών “Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών” (MSc in Bone Metabolic Disease), ως επίσημη ειδίκευση του αντικειμένου της οστεοπόρωσης. Είναι κάτοχος των διεθνών πιστοποιήσεων του Αμερικανικού Κολεγίου Χειρουργών (ACS) στα αντικείμενα της Επείγουσας Ιατρικής και άμεσης αντιμετώπισης πολυτραυματία (ATLS, PHTLS, BLS). Πέραν του κλινικού του έργου έχει αναπτύξει πλούσια επιστημονική δραστηριότητα τόσο μέσω της συγγραφής άρθρων σε διεθνούς κύρους επιστημονικά περιοδικά, όσο και ως ομιλητής σε συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Κλινικά, εργάζεται ως Ορθοπαιδικός Χειρουργός στο 251 Γεν. Νοσοκομείο Αεροπορίας και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Μελίσσια συνεργαζόμενος με σημαντικά ιδιωτικά θεραπευτήρια.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ: 21 0803 5834

Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 77, Μελίσσια

email: kraptis1981@hotmail.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ