Γεννήθηκα στο Άργος, είμαι απόφοιτη του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Κρήτης, ΑΤΕΙ Σητείας. Πραγματοποίησα πρακτική άσκηση στο Διαιτολογικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης ενώ παράλληλα εκπονούσα την πτυχιακή μου εργασία με θέμα την Αυξητική Ορμόνη και  Διατροφή.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάριο εξειδίκευσης με τίτλο: Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity – Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ, www.keadd.gr) ] που λειτουργεί υπό την πλήρη εποπτεία και συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας και τελεί υπό την αιγίδα του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (British Psychological Society – BPS) .

Έχω παρακολουθήσει σεμινάριο επιμόρφωσης με τίτλο: “Βασικές Αρχές Αθλητικής Διατροφής” από το Χαροκόπειο  Πανεπιστήμιο στο πρόγραμμα Θεαίτητος.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάριο επιμόρφωσης με τίτλο: “Haccp: Food- Borne Biological Hazards Analysis” από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ενημερώνομαι συνεχώς για τα νέα δεδομένα στα θέματα της διατροφής μέσα από την παρακολούθηση αρκετών σεμιναρίων και συνεδρίων.

Από το 2012 παρακολουθώ περιστατικά για απώλεια βάρους, αθλητική διατροφή, κλινικές και φυσιολογικές καταστάσεις, διατροφικές διαταραχές.  Από το  10 / 2016 διατηρώ διαιτολογικό γραφείο στην περιοχή του Άργους.

Επίσης,  το 2013 είχα απασχοληθεί στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Άργους- Μυκηνών στη θέση του Διαιτολόγου στο πεντάμηνο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, ΕΣΠΑ.

Παρέχω τις διαιτολογικές μου συμβουλές σε ηλεκτρονικά περιοδικά: στο madamefigaro.gr και missbloom.gr καθώς και ενημερώνω τους συνανθρώπους μου μέσω ομιλιών μου σε συλλόγους και αθλητικών ομάδων.

Αρθρογραφώ στην εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα Αργολική Ανάπτυξη.

Διατηρώ blog (kiriakopoulou-diet.blogspot.gr) έχοντας συνεχή ενημέρωση για διαιτολογικά θέματα καθώς και σπιτικές συνταγές.

  • Είμαι επιστημονικός συνεργάτης στο keadd.gr και diatrofi.gr
  • Είμαι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος, ΕΔΔΕ.
  • Είμαι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.
  • Κατέχω Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών.

 

Διεύθυνση: Βασιλλής Σοφίας 17, Άργος

Τηλέφωνο: 2751550303

Κινητό: 6972624120

e-mail: info@dkdiet.gr

website: www.dkdiet.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ