Νέος διαγωνισμός με προϊόντα απο την Sensai!

Νέος διαγωνισμός με προϊόντα απο την Sensai!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και το Τhe Health Lab σε συνεργασία με την εταιρεία Sensai είναι ξανά εδώ για να χαρίσει μοναδικά δώρα σε 4 τυχερούς!

Ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία του μεταξιού, η SENSAI συνεχίζει να αναπτύσσει και να εφαρμόζει καινοτόμα συστατικά από μετάξι, τα οποία χαρίζουν εξαιρετική λάμψη και ενυδάτωση.

Η νέα σειρά αποτελείται από 2 εξαιρετικά make up που ‘παίζουν’ με το φως, το Luminous Sheer Foundation και το Flawless Satin Foundation έτοιμα να χαρίσουν βελούδινη όψη και φυσική λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Luminous Sheer Foundation: Ένα make up που κυκλοφορεί σε 8 αποχρώσεις  για να βρείτε αυτή που ταιριάζει στην δική σας επιδερμίδα. Με διακριτική καλυπτικότητα που εξασφαλίζει ένα όμορφο, φυσικό αποτέλεσμα, σαν να μην φοράτε καθόλου μέικαπ. Αυτό το επαναστατικό μέικαπ είναι τόσο ανάλαφρο στην επιδερμίδα που δεν θα αισθάνεστε καν ότι το φοράτε.

Flawless Satin Foundation: Η κρεμώδης υφή του απλώνεται απαλά στο δέρμα, χαρίζοντάς ενυδάτωση διαρκείας για μία απαλή, αέρινη λάμψη. Θα αισθανθείτε ότι ένα απαλό μετάξι καλύπτει το δέρμα σας, ισορροπεί τον τόνο της επιδερμίδας και επιτυγχάνει άψογη καλυπτικότητα. Η επιδερμίδα σας δείχνει φυσική αλλά ταυτόχρονα τέλεια.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, δεν έχετε να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να ακολουθήσετε τα βήματα που αναγράφονται αναλυτικά.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μέσω Facebook κάντε κλικ εδώ.  Για συμμετοχές μέσω Instagram, κάντε κλικ εδώ.

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts