Ψωμί για τοστ!

Ψωμί για τοστ!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Σπιτική συνταγή για ψωμί για τοστ!

Υλικά για ψωμί για τοστ

  • 357 ml νερό χλιαρό (όχι ζεστό)
  • 2 φακελάκια ξηρή μαγιά
  • 60 γρ. ζάχαρη καρύδας
  • 600 γρ. αλεύρι σκληρό
  • Λίγο αλάτι
  • 45 ml ελαιόλαδο

Παρασκευή

Βάζεις στο μπολ του μίξερ το νερό, τη μαγιά, τη ζάχαρη, ανακατεύεις λίγο με ένα πιρούνι και ρίχνεις το αλεύρι, το λάδι και το αλάτι. Χτυπάς με το γάντζο για 5’-6’, μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Το βάζεις σε μακρόστενη φόρμα για κέικ περίπου 30×10 εκ., το σκεπάζεις με μια πετσέτα και το αφήνεις να φουσκώσει για μία ώρα. Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα, στον αέρα, στους 180 βαθμούς.

 

Ευχαριστούμε την Κατερίνα Ναίσκε για την υπέροχη συνταγή!

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts