Γιωτάκη Αικατερίνη, MSc Ψυχολόγος Υγείας – Stress manager – Σεξολόγος

Γιωτάκη Αικατερίνη, MSc Ψυχολόγος Υγείας – Stress manager – Σεξολόγος

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Η Γιωτάκη Αικατερίνη – Stress manager ολοκλήρωσε τις σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο  Κρήτης (τμήμα Κοινωνικών Επιστημών, Σχολή Ψυχολογίας, Ρέθυμνο).

Απέκτησε το Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Έλεγχος του στρες και προαγωγή της υγείας». Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών, ειδικεύτηκε στη διαχείριση του στρες σε ασθενείς με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και με Ήπια Γνωστική Έκπτωση στο ΝΙΜΤΣ (Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατου).

Πραγματοποίησε επίσης σπουδές και πρακτική άσκηση στη Γαλλία (Πανεπιστήμια Paris-7 Denis Diderot & Montpellier III – Paul Valery) με αντικείμενο την ψυχολογία, τη διοικήση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων καθώς και τη διοίκηση ψυχιατρικών μονάδων υγείας.

Έχει εξειδικευθεί στη διάγνωση και θεραπεία των ψυχοσεξουαλικών διαταραχών από το ΕΠΙΨΥ, την Α’ Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών και την ΕΜΣΣ&ΔΣ και κατέχει πιστοποιητικό ειδίκευσης στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Θεραπεία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πραγματοποίησε πρακτική άσκηση και εθελοντική εργασία σε ποικίλους δημόσιους φορείς όπως τη γραμμή για την κατάθλιψη (1034), το Αιγινήτειο Νοσοκομείο, το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ανατολικής Αθήνας, το Κέντρο-Νοσοκομείο Ημέρας του ΕΠΙΨΥ, Ψυχογηριατρικό οικοτροφείο, Δημοτικό σχολείο, Ιδρύματα που φιλοξενούν άτομα με ειδικές ανάγκες κ.ά.

Έχει δημοσιευσεύει σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει εργασίες σε επιστημονικά συνέδρια. Έχει παρακολουθήσει ποικίλα συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια σε θέματα ψυχολογίας,ψυχοθεραπείας και νευροεπιστημών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου με αρ.πρωτ. 1123 και είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.)

Στοιχεία Επικοινωνίας

email:katerinagiwtaki@yahoo.com

Tηλ: 6946039229

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts