Χριστίνα-Αριάδνη Βαλαγκούτη

Χριστίνα-Αριάδνη Βαλαγκούτη

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Από το 2014 ως το 2018, το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου μου έδωσε τα πρώτα εφόδια ώστε να φροντίσω την υγεία και να αλλάξω τη ζωή ανθρώπων μέσα από το φαγητό!
Τα έβαλα σε εφαρμογή κυρίως κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου άσκησης στο Ν. Ε. Ε. Σ. Κοργιαλένειο-Μπενάκειο όπου ασχολήθηκα με κλινικούς ασθενείς, στον πρότυπο βρεφικό – παιδικό σταθμό–νηπιαγωγείο «Παχνιδότοπος», όπου ασχολήθηκα με παιδιά προσχολικής ηλικίας και τους γονείς τους, αλλά και στο Γενικό Χημείο του Κράτους, όπου ασχολήθηκα με την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων και του νερού.

Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών μου είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω στο πρόγραμμα «ΕΥΖΗΝ» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και να ενθαρρύνω παιδιά και εφήβους να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες, ενώ, παρακινούμενη από έντονο ενδιαφέρον για την έρευνα στον τομέα μου, επέλεξα μία ερευνητική πτυχιακή εργασία, η οποία πραγματευόταν την σχέση ενός γονιδίου του ανθρώπου με την γεύση του γλυκού και την τάση για κατανάλωση γλυκών.

Μετά το πέρας των προπτυχιακών μου σπουδών, συνεχίζω να ενημερώνομαι για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της διατροφής αλλά και της υγείας γενικότερα μέσα από σεμινάρια και συνέδρια, ενώ παράλληλα αρθρογραφώ σε τοπικό περιοδικό και εστιάζω στην καλλιέργεια δεξιοτήτων που θα μου επιτρέψουν να βοηθήσω αποτελεσματικά τους ανθρώπους να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Στοιχεία επικοινωνίας:

email: c.valagkouti@gmail.com
τηλ: 6949418817

 

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts