Διατροφικό Εργαστήρι για παιδιά από επαγγελματίες διαιτολόγους

Διατροφικό Εργαστήρι για παιδιά από επαγγελματίες διαιτολόγους

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Είμαστε η Μαρκέλλα και η Γεωργία, διαιτολόγοι – διατροφολόγοι που ζούμε και εργαζόμαστε στη Θεσσαλονίκη. Αγαπάμε τα παιδιά και οραματιζόμαστε να τα… μυήσουμε στην υγιεινή διατροφή, μέσα από διασκεδαστικές εμπειρίες. Επιθυμούμε τα παιδιά να αποκτήσουν μία υγιή σχέση με το φαγητό, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτό θα τους κάνει πιο ισορροπημένους και ευτυχισμένους ενήλικες. Έτσι, το 2018 δημιουργήσαμε τη NutriPlay, το πρώτο διατροφικό εργαστήρι στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να μάθουμε τα μυστικά της διατροφής στα παιδιά αλλά και τους γονείς τους.

www.nutriplay.gr
instagram: nutri._play 
facebook: Nutriplay

Διαδραστικά ΠαιχνίδιαΜέσα από ειδικά διαμορφωμένα και δημιουργικά παιχνίδια τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Τα εργαστήρια και οι δράσεις μας έχουν ευέλικτη οργάνωση και δομή έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται σε ποικίλους χώρους, όπως: παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, παιδότοποι, αθλητικές ομάδες και ακαδημίες, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, κατασκηνώσεις, summer camps και γενικά όπου τα παιδιά μας πηγαίνουν για να περάσουν όμορφα και δημιουργικά.

Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Διατροφής

Τα παιδιά εξοικειώνονται με τα φρούτα και τα λαχανικά μέσα από διασκεδαστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια διατροφής. Απευθύνονται σε παιδιά 4-10 ετών

 Nutribox 1 Nutribox 2

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts