Αλλατίνη Κέικ Φλάουρ: η χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς!

Αλλατίνη Κέικ Φλάουρ: η χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Αλλατίνη Κέικ Φλάουρ:

η χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς!

Η ELBISCO δώρισε 600 κιλά αλεύρι Αλλατίνη στην Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση, στο πλαίσιο διαγωνισμού δημιουργίας με Κέικ Φλάουρ

 Με έναν «γλυκό» διαγωνισμό αποχαιρέτισε το 2016 το Αλλατίνη Κέικ Φλάουρ, δωρίζοντας το αλεύρι της χρονιάς σε έξι δημιουργικούς καταναλωτές, αλλά και στην Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση για τις ανάγκες οικογενειών από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε το Δεκέμβριο του 2016, σε συνεργασία με τις Αττικές Εκδόσεις και συγκεκριμένα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Athens DeeJay 95.2 και Λάμψη 92,3, καθώς και την ιστοσελίδα madamefigaro.gr.

Στο πλαίσιο της δράσης, ακροατές και χρήστες του Facebook κλήθηκαν να δημιουργήσουν «γλυκές αλχημείες» χρησιμοποιώντας το Αλλατίνη Κέικ Φλάουρ και να αναρτήσουν τις φωτογραφίες τους στις σελίδες των σταθμών στο Facebook.  Ο διαγωνισμός διήρκεσε 15 ημέρες, στις οποίες αναρτήθηκαν περισσότερες από 1.500 συμμετοχές, με περισσότερες από 400 διαφορετικές συνταγές με Κέικ ΦλάουρΜέσω κληρώσεων αναδείχθηκαν συνολικά έξι νικητές, οι οποίοι κέρδισαν το αλεύρι της χρονιάς από την Αλλατίνη, καθώς και τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια ζαχαροπλαστικής του Στέλιου Παρλιάρου.

Παράλληλα, επειδή όλα τα παιδιά αξίζουν να απολαμβάνουν γλυκές δημιουργίες, η ELBISCO προσέφερε 600 κιλά αλεύρι Αλλατίνη στην Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση, βοηθώντας στο έργο της υποστήριξης εκατοντάδων οικογενειών που έχουν ανάγκη.

ELBISCO A.E.

Η ELBISCO A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Κρις Κρις, Elite, Αλλατίνη, Βοσινάκη και Forma. Για την ELBISCO Α.Ε., η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην αγορά τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, αλλά και προϊόντων Υψηλής Διατροφικής Αξίας, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη STRATCOM:

Μαρία Αντωνίου, τηλ. 219 9991887/ 210 6753585 (ext 311),

Mobile: 6943 294869,

e-mail: antoniou@stratcom.gr

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts