Η εταιρεία Marvifarm Α.Ε και οι διατροφικές μπάρες της Extend Nutrition στην έκθεση Ergo Marathon Expo 2019

Η εταιρεία Marvifarm Α.Ε και οι διατροφικές μπάρες της Extend Nutrition στην έκθεση Ergo Marathon Expo 2019

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Η εταιρία Marvifarm A.E, με χαρά ανακοινώνει την συμμετοχή της στην έκθεση Ergo Marathon Expo 2019 που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, 6-9 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.

Θα μας βρείτε στο περίπτερο 38, με τις διατροφικές μπάρες της  Extend  Nutrition που αντιπροσωπεύουμε και διανέμουμε αποκλειστικά. Οι εξειδικευμένοι επιστημονικοί συνεργάτες μας, θα είναι παρόντες καθ’ολη τη διάρκεια της έκθεσης για να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Λίγα λόγια για τις Διατροφικές Μπάρες.

Η Nutra9 Blend 1 της Extend Nutrition που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αποδεικνύεται κλινικά ότι βοηθά στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα για έως και 6 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας και για έως 9 ώρες κατά την διάρκεια της νύχτας. Η κατοχυρωμένη με πατέντα φόρμουλα Nutra9 BlendTM είναι ένα συνδυασμός πρωτεϊνών, λιπιδίων και σύνθετων υδατανθράκων που βοηθά στον έλεγχο του σακχάρου του αίματος έως και για 9 ώρες.
H Extend Nutrition αναπτύχθηκε από την Dr. Francine Kaufman, πρώην πρόεδρο της Αμερικανικής Ένωσης Διαβήτη.
Ξεκινώντας από τη δική της, κουζίνα η Δρ Kaufman δημιούργησε μια σειρά από διατροφικά σνακ, χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Nutra9 που υποστηρίζεται κλινικά και συνιστάται από τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας σε όλο τον κόσμο.
Οι μπάρες δημητριακών της Extend Nutrition είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ξεπερνούν σε διάρκεια και αποτελεσματικότητα τα κοινά διατροφικά σνακ – έχοντας σαν βάση την επιστημονικά ανεπτυγμένη φόρμουλα Nutra9 BlendTM
Σε αντίθεση με τα συμβατικά σνακ που μεταβολίζονται σε περίοδο 1-2 ωρών, προκαλώντας μία ταχεία αύξηση του σακχάρου, οι μπάρες της Extend Nutrition απορροφώνται αργά από τον οργανισμό σε μία περίοδο 6 έως 9 ωρών.
Η Extend Nutrition σας βοηθά είτε αναζητάτε λύσεις για να βοηθήσετε στη διαχείριση ρύθμισης του σακχάρου στο αίμα είτε ψάχνετε για ένα υγιεινό, εξαιρετικό φαγητό.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και κλινικές μελέτες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.extend-nutrition.gr

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts