Μετάλλια Καλύτερου Λανσαρίσματος 2016  για την ELBISCO στο 16ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων

Μετάλλια Καλύτερου Λανσαρίσματος 2016 για την ELBISCO στο 16ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Διακρίσεων συνέχεια, για την ELBISCO με τα προϊόντα και τις εταιρικές πρακτικές της να ξεχωρίζουν το 2016 σε καταξιωμένους ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς αποσπώντας σημαντικά βραβεία. Η νέα τιμητική διάκριση ήρθε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο 16ο Ετήσιο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων, υπογραμμίζοντας την καινοτομία και αποτελεσματικότητα της εταιρείας στη δημιουργία και προώθηση νέων προϊόντων.

Συγκεκριμένα, στην ELBISCO απονεμήθηκε το Μετάλλιο Καλύτερου Λανσαρίσματος 2016 για τα προϊόντα Κρις Κρις Hamburger & Sandwich στην κατηγορία “Ψωμί” και για τα προϊόντα Elite Crackers Μεσογειακά Μέλι-Γραβιέρα και Καστανή Ζάχαρη-Κανέλα στην κατηγορία “Αλμυρά Σνακ”.

Το καθιερωμένο πλέον, Ετήσιο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων διοργανώθηκε με επιτυχία υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού THE BUSINESS REVIEW (Sales Marketing & Business Review), με τίτλο: Νέες συνθήκες και αλλαγές στην επιχειρηματικότητα, το marketing και τις πωλήσεις. Business, sales, marketing from the “left”. Το περιοδικό The Business Review σε συνεργασία με επιτροπή από στελέχη της Έρευνας (IRI), των S/M και της Επικοινωνίας παρουσίασαν τις εταιρείες με τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα σε κατηγορίες τροφίμων, ποτών και καλλυντικών, και απένειμαν ειδικά βραβεία.

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts