Νόστιμες και θρεπτικές Φέτες Ζωής

Νόστιμες και θρεπτικές Φέτες Ζωής

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Οι Κρις Κρις Φέτες Ζωής, οι πρώτες φέτες που καθιέρωσαν στη ζωή μας την υγιεινή επιλογή στο ψωμί, τώρα κάνουν το επόμενο βήμα με 2 νέες γεύσεις: Φέτες Ζωής Complete με αλεύρι από Κινόα και κολοκυθόσπορο & Φέτες Ζωής High Protein με αλεύρι οσπρίων.

Οι Κρις Κρις Φέτες Ζωής Complete με αλεύρι από Κινόα και κολοκυθόσπορο είναι πηγή φυτικών ινών και πρωτεϊνών. Περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά που σε συνδυασμό με τον κολοκυθόσπορο προσδίδουν στο ψωμί την πληρότητα που αναζητάμε, αλλά και το κάτι παραπάνω. Διατροφικά οφέλη και πλούσια χορταστική γεύση.

Οι Κρις Κρις Φέτες Ζωής High Protein με αλεύρι οσπρίων είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που ακολουθούν διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ιδιαίτερα για όσους αθλούνται, διότι συμβάλλουν στην αύξηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Έτσι, μοναδική γευστική εμπειρία και υψηλή διατροφική αξία ισορροπούν σε ένα νόστιμο και θρεπτικό ψωμί.

Ταυτόχρονα με τη δημιουργία των 2 νέων γεύσεων, οι γνωστές Κρις Κρις Φέτες Ζωής Ολικής και Σταρένιο ανανεώνονται και γίνονται Φέτες Ζωής High Fiber & Balance αντίστοιχα.

Για να αναγνωρίζουμε ακόμη πιο εύκολα τα διατροφικά οφέλη τους κι αυτό ακριβώς που μας ταιριάζει.

Οι Κρις Κρις Φέτες Ζωής High Fiber απευθύνονται στους λάτρεις του μαύρου ψωμιού, καθώς είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και περιέχουν φύτρο σταριού, ένα πραγματικό θησαυροφυλάκιο της θρεπτικής αξίας της φύσης.

Οι Κρις Κρις Φέτες Ζωής Balance είναι εμπλουτισμένες με φυτικές ίνες και φύτρο σταριού συνδυάζοντας ισορροπημένα όλη τη γεύση του λευκού ψωμιού με τη θρεπτική αξία του μαύρου.

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts