Σεμινάριο Βρεφικής Διατροφής από τη Life Academy

Σεμινάριο Βρεφικής Διατροφής από τη Life Academy

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου 1 Απριλίου 2023

Ώρα διεξαγωγής: 10:00-14:00

Η περίοδος μετά από τον τοκετό αποτελεί το πρώτο διάστημα γνωριμίας της μητέρας με το βρέφος και ταυτόχρονα η μητέρα καλείται να πάρει αποφάσεις σχετικά με την διατροφή της και του βρέφους της. Οι ανάγκες ενός βρέφους καλύπτονται εξολοκλήρου το πρώτο διάστημα από τον μητρικό θηλασμό γι’ αυτό και τα θεωρούμε πολύ σημαντικά και αλληλένδετα.

Η Life Academy σε συνεργασία με τον κ. Γιώργο Λάντι, Διαιτολόγος Διατροφολογός MSc και την κ. Μαρία Τουμπή, Διαιτολόγος Διατροφολόγος Msc, παρουσιάζουν την Διατροφή στη Βρεφική Ηλικία.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εξοικειώσει τους Διαιτολόγους σχετικά με θέματα που αφορούν τον Θηλασμό του βρέφους, την Διατροφή στον Θηλασμό  και τα νέα δεδομένα στην Εισαγωγή Στερεών Τροφών.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Σε φοιτητές, σπουδαστές τμημάτων επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής, που επιθυμούν να προσφέρουν λύσεις ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με την εισαγωγή στερεών τροφών στη βρεφική ηλικία και στην διατροφή κατά τη διάρκεια του θηλασμού.
  • Σε επαγγελματίες διατροφολόγους – διαιτολόγους, οι οποίοι επιθυμούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά τόσο τις θηλάζουσες γυναίκες όσο και την εισαγωγή στερεών τροφών στα βρέφη.

Early Bird Offer 30% –> https://rb.gy/eupnlu

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts