Θηλασμός & Διατροφή

Θηλασμός & Διατροφή

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Ο θηλασμός αποτελεί την καλύτερη τροφή για ένα βρέφος. Ο “υγρός χρυσός”, το μητρικό γάλα, αλλάζει σύσταση σύμφωνα με τις ανάγκες του μωρού, ενώ είναι πάντα έτοιμο, ζεστό, επαρκές και φρέσκο.

Παρόλο που στην εποχή μας υπάρχει πληθώρα πληροφοριών, οι μητέρες συχνά παίρνουν αντικρουόμενες οδηγίες, με αποτέλεσμα να νιώθουν μπερδεμένες. Από τις πρώτες μέρες, μέχρι τον αποθηλασμό, κάθε στάδιο έχει τις προκλήσεις του και οι μητέρες χρειάζονται σωστή και τεκμηριωμένη υποστήριξη.

Η Life Academy μαζί με την MSc Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Μαρία Τουμπή και την Μαία Μιρέλλα Μάνεση ετοίμασαν αυτό το σεμινάριο με σκοπό να αναφερθούν σε 10 συνηθισμένους μύθους που μπορεί να ακούσει μία μητέρα για την διατροφή της και τον θηλασμό του μωρού της, ενώ θα δοθεί χρόνος για απορίες και συζήτηση.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Σε εγκύους κάθε ηλικίας κύησης που θέλουν να προετοιμαστούν για τον θηλασμό του μωρού τους.
  • Σε νέες μητέρες με μωρά που θέλουν να ενημερωθούν.
  • Σε νέους μπαμπάδες και συντρόφους που θέλουν να μάθουν πως να υποστηρίξουν την μητέρα κατά τη διάρκεια του θηλασμού.
  • Σε φοιτήτριες μαιευτικής.
  • Σε φοιτητές διαιτολογίας – διατροφολογίας.
  • Σε νέους διαιτολόγους – διατροφολόγους που θέλουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν στην διατροφή της μητέρας κατά τον θηλασμό.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Οι διατροφικές ανάγκες μίας μητέρας που θηλάζει είναι σημαντικές και επηρεάζουν άμεσα και το γάλα του μωρού της. Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα αναλυθεί διεξοδικά ο τρόπος που μία μητέρα μπορεί να προετοιμασθεί για τον θηλασμό, τι τροφές χρειάζεται να καταναλώνει και για πόσο καιρό χρειάζεται να θηλάσει.

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο κάντε κλικ εδώ .

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts