Δε μου αρέσει το γυμναστήριο! Πώς να γυμναστώ;

Δε μου αρέσει το γυμναστήριο! Πώς να γυμναστώ;

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής δεν είναι πολλές φορές αρκετό για να επιτευχθεί η επιθυμητή απώλεια βάρους. Ακόμη όμως και αν χάσουμε τα κιλά που θέλουμε πολλές φορές έχουμε συγκρίνει το σώμα μας με άλλο άτομο που έχει το ίδιο βάρος με εμάς αλλά διαφέρει τόσο πολύ.

‹‹Πώς θα αποκτήσω και εγώ ένα καλλίγραμμο και σμιλευμένο σώμα;››, ‹‹Θα γραφτώ και εγώ γυμναστήριο!›› είναι οι επόμενες σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μας! Όμως τι γίνεται και δεν ξεκινάμε να πηγαίνουμε γυμναστήριο; Ή γραφόμαστε και το παρατάμε μετά από μερικές μέρες ή μετά από ένα μήνα;

“Δεν ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους το γυμναστήριο!”

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει! Γυμναστική δεν είναι μόνο το γυμναστήριο..

  • Χορός! Γυμναστείτε με τους ρυθμούς της μουσικής. Επιλέξτε το είδος χορού που σας ταιριάζει και ξεκινήστε..
  • Κολύμπι.. Υπάρχουν δήμοι και γυμναστήρια που διαθέτουν κλειστές αίθουσες κολυμβητηρίου διαθέτοντας ελεύθερες ώρες για το κοινό ή προσφέροντας ομαδικά προγράμματα.
  • Πεζοπορία στη φύση. Μπορείτε να εγγραφείτε σε συλλόγους οι οποίοι πραγματοποιούν συχνά πεζοπορίες στο βουνό συνδυάζοντας τη γυμναστική με την ευχαρίστηση.
  • Ποδηλατοδρομία! Ξεθάψτε το σκονισμένο ποδήλατο από την αποθήκη και ξεκινήστε πετάλι. Διαλέξτε άλση που βρίσκονται κοντά σας ή μεγάλα πάρκα που σας αρέσουν. Βρείτε ομάδες που διοργανώνουν ‹‹βόλτες με το ποδήλατο›› στην πόλη.
  • Τρέξιμο ή γρήγορο βάδην.. Σε αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου σας, σε πάρκα ή στο άλσος μπορείτε να ασκηθείτε άνετα.
  • Άθληση. Βρείτε ποιο άθλημα ταιριάζει και σας αρέσει και ασχοληθείτε ερασιτεχνικά με αυτό. Μπορεί να είναι το τένις, το μπάσκετ, οι πολεμικές τέχνες, το βόλεϊ, το ποδόσφαιρο και πολλά άλλα.
  • Ακόμη και αν θεωρείτε ότι δεν έχετε καθόλου χρόνο για να ασκηθείτε (λίγο ή πολύ όλοι έχουμε, απλά βρίσκουμε δικαιολογίες!) βρείτε τρόπους για να κινηθείτε! Πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ με τα πόδια, αφήστε το αμάξι στην άκρη και περπατήστε ή πάρτε τα μέσα μεταφοράς, αν η δουλειά σας είναι σε κτίριο ανεβείτε από τα σκαλιά και αφήστε το ασανσέρ. Βρείτε αφορμή για να σηκωθείτε από τη καρέκλα ή τον καναπέ και κάντε τη δραστηριότητα καθημερινότητά σας.

 

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts