Ευδοκία Μαλλιαρού

Ευδοκία Μαλλιαρού

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

 Η Ευδοκία Μαλλιαρού γεννήθηκε στο Βόλο και σπούδασε στο τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ.) από όπου και αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2016.   

Κατόπιν, από το 2018 είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον τομέα της κλινικής διατροφής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Master of Science) “Η Διατροφή στην Υγεία και στη Νόσο”, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στα πλαίσια της μεταπτυχιακής της διατριβής πραγματοποιεί κλινική μελέτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας 

Στα πλαίσια του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών, πραγματοποίησε 6-μήνη πρακτική άσκηση σε γνωστό διατροφολογικό γραφείο του Βόλου. Παράλληλα, σε συνεργασία με γονείς και παιδιά σε σχολεία του Βόλου πραγματοποίησε την διπλωματική εργασία με τίτλο “Διερεύνηση της επίδρασης του οικογενειακού περιβάλλοντος στις διατροφικές συνήθειες παιδιών ηλικίας 6-12 ετών“. Σκοπός της παρούσας εργασίας ήταν η διερεύνηση της επιρροής και της σύνδεσης, της σωματικής δραστηριότητας και της διατροφικής συμπεριφοράς των γονέων στη σωματική δραστηριότητα, διατροφική συμπεριφορά και στο δείκτη μάζας σώματος των παιδιών σχολικής ηλικίας.  

Στα πλαίσια της επιμόρφωσής της παρακολούθησε, το 2016, σεμινάρια με θέμα “Διατροφικές Διαταραχές“. Το 2018, παρακολούθησε 6-μήνο σεμινάριο με θέμα “Ειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή για την Μεγιστοποίηση της Απόδοσης“.  

Ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα της διατροφής καθότι συμμετέχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων από το 2014 

Από το 2019 εργάζεται στο διατροφολογικό γραφείο Volos Diet ως διατροφολόγος με ειδίκευση στις παθολογικές καταστάσεις. 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας: 

Τηλέφωνο: 6988616915 

E-mail: eudokiamalliarou@gmail.com 

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts