Κλαίρη Μπένου

Κλαίρη Μπένου

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Η Κλαίρη Μπένου είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Greenwich στο Λονδίνο (Ηuman nutrition & Dietetics) και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Oxford Brookes University στην εφαρμοσμένη διατροφή αθλητών και αθλούμενων (Αpplied Sport & exercise nutrition) .

Επιπλέον κατέχει την πιστοποίηση Ανθρωπομετρητή (Level 1) από την Παγκόσμια Κοινότητα Ανθρωπομετρίας – International Society of Advanced Kinanthropometry (ISAK).

Από το 2019 μέχρι σήμερα έχει εργαστεί ως διαιτολόγος σε διαιτολογικά και ιατρικά κέντρα, εφαρμόζοντας το σύνολο της θεωρητικής της γνώσης σε κλινικά και μη περιστατικά, αλλά και σε αθλητικά σωματεία εφαρμόζοντας στοχευμένες ,για το κάθε άθλημα, διατροφικές στρατηγικές για την βελτίωση της αθλητικής απόδοσης (ξιφασκία, ποδόσφαιρο κ.α).

Έχει στο ενεργητικό της 2 δημοσιεύσεις σε συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά, ενώ έχει συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων και ομιλιών προς ενημέρωση.

Παράλληλα, είναι Ενεργή αθλήτρια Ξιφασκίας και μέλος της εθνικής ομάδας από το 2012, με αρκετές διακρίσεις τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το Moto της :

Η ιδανική διατροφή ειναι εκείνη που δεν στερείσαι ούτε από θρεπτικά συστατικά αλλά ούτε και από απόλαυση!

email: Nutribeatbc@gmail.com 

τηλέφωνο: 6946789275

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts