Μελησσιανός Γιάννης

Μελησσιανός Γιάννης

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Ο Γιάννης Μελησσιανός γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλίας και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος διαιτολόγου διατροφολόγου.

Ασχολείται ενεργά με τη παρακολούθηση ατόμων με σκοπό τη διατροφική τους υποστήριξη σε διάφορους τομείς της ζωής τους, όπως η εγκυμοσύνη, το βεβαρυμμένο εργασιακό ωράριο, οι συνθήκες άθλησης, η εμμηνόπαυση, η τρίτη ηλικία κλπ.

Δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εύρεση των αιτιών της ανεπαρκούς θρέψης του ατόμου αλλά και στην ενημέρωση τους ως προς τις βέλτιστες διατροφικές συμπεριφορές στην καθημερινότητα και την κοινωνική ζωή, καθώς επίσης και στη βελτίωση των συνθηκών σε παθολογικές καταστάσεις όπως δυσλιπιδαιμίες, σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση.
Παρακολουθεί και ενημερώνεται συστηματικά από συνέδρια και σεμινάρια για τις εξελίξεις του κλάδου της Διατροφής και Διαιτολογίας.

Ο Γιάννης Μελησσιανός είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας και συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλ: 6971654489

Email: g91.melissianos@gmail.com

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts