Νότα Ζέρβα

Νότα Ζέρβα

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Είμαι Ψυχολόγος Msc – Developmental Psychologist με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας, δουλεύοντας με άτομα με μεγάλο εύρος θεμάτων. Έχω ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις οικογένειες, τα παιδιά και τους εφήβους και επικεντρώνομαι στο άγχος, στην κατάθλιψη και στα τραυματικά γεγονότα.

    Ασκώ το επάγγελμα του ψυχολόγου από το 2003, όπου και εργάστηκα εθελοντικά για ένα έτος στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Περιστερίου στην Αθήνα. Στη συνέχεια εργάστηκα ως ψυχολόγος στο ιδιωτικό σχολείο «Bio το Λαγουδάκι» στη Γλυφάδα. Παράλληλα, πραγματοποιούσα συνεδρίες κατ’ οίκον σε ενήλικες, οικογένειες και παιδιά.

   Το 2010 αναλαμβάνω τη θέση της Επιστημονικής Υπεύθυνης του «Παιδαγωγικού Κέντρου» – κέντρα ειδικής αγωγής σε Αγία Παρασκευή και Χαλάνδρι. Ταυτόχρονα, διεξάγω μηνιαίες Σχολές Γονέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Αγίας Παρασκευής. Από το 2017 και μετά είμαι εξωτερική συνεργάτης του «Παιδαγωγικού Κέντρου» (Μελίσσια, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι) και του «Ειδικού Κέντρου Παιδιού» (Κόρινθος, Τρίπολη). Παράλληλα, διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στην Κηφισιά, όπου πραγματοποιώ θεραπευτικές συνεδρίες.

     Όλα αυτά τα χρόνια εργάζομαι υπό την εποπτεία παιδοψυχιάτρων και ψυχολόγων, με ειδίκευση στη γνωστική – συμπεριφοριστική προσέγγιση και τη συστημική ψυχοθεραπεία.

Εκπαίδευση και Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος

  • 2004 – 2005 Μaster of Science in Developmental Psychology, University of Lancaster, UK.
  • 1998 – 2003 Τμήμα Ψυχολογίας, Φιλοσοφική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου με αριθμ. Πρωτ. 8724/21-11-2003

Στοιχεία επικοινωνίας 

Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 228, Κηφισιά 14561
Τηλέφωνο: 210 8014512

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts