Ο Γιώργος που θέλει να βοηθήσει κόσμο.

Ο Γιώργος που θέλει να βοηθήσει κόσμο.

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

“Λέγομαι Γιώργος ******* και σκοπός μου είναι να βοηθήσω όλους όσους προσπαθούν να αλλάξουν την ζωή και το σώμα τους, να το καταφέρουν λίγο πιο εύκολα… Λίγο πιο ανώδυνα.”

Και να ένας νέος “ειδικός” που έχασε από μόνος του κιλά.  Που προφανέστατα δεν έχει κάποια ειδίκευση. Αλλά μοιράζει την γνώση του και την αλήθεια στους υπόλοιπους γύρω τους. Ένας αληθινά ανυστερόβουλος άνθρωπος.

Και φυσικά ένας ακόμα μηχανισμός προώθησης σκουπιδιών μαγικών συμπληρωμάτων. Σαν αυτά που λάνσαρε τηλεοπτικά Dr OZ. Και μπροστά στην επιτροπή της Γερουσίας τα πήρε όλα πίσω.

Βλέπετε ο Γιώργος ******* που μισεί το spam και θέλει να βοηθήσει τους συνανθρώπους του έχει φυτευτά μέσα στο site του κάποια links που παραπέμπει σε αυτά τα “μαγικά χαπάκια” που κάνουν θαύματα.. Όσο και αν προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο… “Δεν θα σας αποκαλύψω το μαγικό χάπι για το αδυνάτισμα.” Βέβαια οι διαφημίσεις βρίσκονται διακριτικά στο πλάι και οι παραπομπές στα διάφορα “μαγικά χαπάκια” πάνε σύννεφο.

Και σαν “σοβαρός” γνώστης του αντικειμένου μπορεί να αξιολογήστα τα “συμπληρώματα – σκευάσματα”. Και να μας βοηθήσει να καταλάβουμε.

”Προϊόντα Αδυνατίσματος (Αξιολογήσεις) Δείτε ποια είναι τα Προϊόντα Αδυνατίσματος που ξεχώρισα, αξιολόγησα και σας παρουσιάζω την αλήθεια για τα αποτελέσματα τους.”

Και από κάτω πάρε να’ χετε επιλογές από “μαγικά χαπάκια” που κατά τα άλλα δεν θα μας τα αποκάλυπτε. Αν μάλιστα μπείτε και στο πειρασμό να διαβάσετε και το ηλεκτρονικό του βιβλίο θα δείτε και άλλες παραπομπές στο email που θα σας στείλει.

Όμως ο Γιώργος *******, δεν μας τα λέει καλά.

Ή μάλλον μας τα λέει κάπως μπερδεμένα. Γιατί από την μια μας λέει ότι “Δείτε ποια είναι τα Προϊόντα Αδυνατίσματος που ξεχώρισα, αξιολόγησα και σας παρουσιάζω την αλήθεια για τα αποτελέσματα τους.” και από την άλλη …”Θεωρώ πολύ σημαντικό να σημειώσω ότι σε κάθε περίπτωση που θα προτείνω κάποιο προϊόν, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση, θα πρόκειται για κάτι που πραγματικά θα πιστεύω ότι πραγματικά έχει αξία και μπορεί να δώσει την λύση που θα αναφέρω.

Δεν μπορώ να δοκιμάσω ο ίδιος όλα τα προϊόντα που θα παρουσιάσω, πρώτον γιατί δεν έχω αυτή την οικονομική δυνατότητα και δεύτερον γιατί δεν κάνουν όλα για όλους. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ανάγκες και τα προϊόντα αδυνατίσματος δίνουν πραγματικά πολλές διαφορετικές επιλογές στις μέρες μας.”

Και πως ρε Γιώργο ******* τα ξεχώρισες και τα αξιολόγησες; Με βάση την απόδοση τους στην πληρωμή ανά κλίκ ή με βάση την απόδοση στην απώλεια βάρους; Και ειδικά όταν δεν είσαι και διαιτολόγος διατροφολόγος όπως μας λες…

Και τελικά τι θέλει να μας πει ο Γιώργος *******;

Αλλά μας το λες και μόνος σου…. “Θα Βγάλω Χρήματα Από Όλο Αυτό; Ναι. Θα έχω και οικονομικό όφελος.”

Τελικά έχει δίκιο ο Γιώργος *******. Θέλει να σας ξαλαφρώσει…. από τα λεφτά σας…. εύκολα και ανώδυνα.

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts