Σκόρδο και καλή υγεία

3 σημαντικές Συμβουλές μαγειρικής για όσους θέλουν να προσθέσουν σκόρδο στο φαγητό σους:

  • 4 σκελίδες σκόρδο προσδίδουν την ίδια γεύση με 20, όταν το φαγητό ψήνετε! Δεν είναι ανάγκη λοιπόν να ξοδεύετε χρόνο και κόπο!
  • Είναι προτιμότερο να προσθέτετε το σκόρδο στο τέλος του χρόνου μαγειρέματος. Έτσι επιτρέπετε στη φυσική οσμή των άλλων συστατικών να αναπτυχθεί και να μην υπερκαλυφτεί από την έντονη ευωδία του σκόρδου.
  • Στο τέλος του μαγειρέματος αφαιρέστε τις σκελίδες σκόρδου που έχετε προσθέσει. Όλη η μυρωδιά και η γεύση του έχει απορροφηθεί από το φαγητό σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ