Βαρέθηκε σκέτο φρούτο λέει! Για αυτό το απόγευμα θα του βάλω στο πιάτο και ένα μπισκοτάκι βρόμης με γεύση μήλο – κανέλα για να έχει και συνοδευτικό! 

Δεν θα χρειαστείτε πάνω από 15 λεπτά για να τα προετοιμάσετε και είναι μια καλή ευκαιρία να «βάλετε» τα παιδιά σας στην κουζίνα

Υλικά για 12 μέτρια μπισκότα 

  • 2 μήλα κόκκινα χωρίς φλούδα περασμένα στον χοντρό τρίφτη
  • ½ φλιτζάνι ελαφρύ ελαιόλαδο 
  • 1 φλιτζάνι νιφάδες βρόμης 
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι ολ. άλεσης 
  • 1 πρέζα φυσικό αλάτι 
  • 1 κουταλάκι Κανέλα Κεϋλάνης 
  • 1 γενναία κουταλιά μέλι 

Εκτέλεση

  • Τρίβουμε τα μήλα στον τρίφτη και τα τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι μαζί με το μέλι και την κανέλα. Τα ζεσταίνουμε ελαφριά μέχρι να λιώσει το μέλι. 
  • Προσθέτουμε τη βρόμη, το αλεύρι, το αλάτι και το λάδι. 
  • Στο μείγμα μπορείς να προσθέσεις και ½ φλιτζάνι ξηρούς καρπούς της επιλογής σου. 
  • Με ένα κουτάλι σχηματίζουμε 12 μπισκότα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 αέρα για 15 λεπτά περίπου. 

Καλή απόλαυση!