Εβελύνα Ι. Παπαθεοδώρου

Εβελύνα Ι. Παπαθεοδώρου

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Η Εβελύνα Παπαθεοδώρου MD, γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Αλίμου με βαθμό Απολυτηρίου Άριστα.
Το 2005 ολοκλήρωσε τις σπουδές της λαμβάνοντας πτυχίο από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Λίαν Καλώς» και απέκτησε την άδεια ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος.

Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της και την κλινική της εκπαίδευση στην Γενική Παιδιατρική, στην Β’ Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» τον Σεπτέμβριο του 2014.

Η Εβελύνα Παπαθεοδώρου εργάζεται σήμερα στο Ιατρείο της στον Άλιμο (Παιδιατρική Φροντίδα Αλίμου), ενώ παράλληλα από τον Οκτώβριο του 2014 είναι Συνεργάτης Παιδίατρος της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan, και από τον Φεβρουάριο του 2016 είναι Ελεγκτής Παιδίατρος στην Ευρωκλινική Παίδων στην εταιρεία Accurate Health Auditing & Consulting Α.Ε.

Η Παιδίατρος Εβελύνα Ι. Παπαθεοδώρου, MD, έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συναντήσεων και διαλέξεων καθώς και σε πλήθος επιμέρους μετεκπαιδεύσεων:
-“Θέματα Διαγνωστικής Αξιολόγησης και Ψυχοπαθολογίας: από τις πρώιμες αλληλεπιδράσεις, τη βρεφική ηλικία ως την εφηβεία”,
-Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Αξιολόγηση και Αντιμετώπιση Νηπίων, Παιδιών και Εφήβων με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχήs – Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ),
-Εκπαίδευση στο Σεμινάριο «Advanced Pediatric Life Support» (APLS PROVIDER COURSE),
-Εκπαίδευση στο Σεμινάριο Ανανηπτών στην: Υποστήριξη της ζωής του Νεογνού (NLS PROVIDER COURSE), εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) κ.ά.

Είναι πιστοποιημένο Στέλεχος Εκπαίδευσης στο ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ, μετά από εκπαίδευσή της στο σεμινάριο που διοργανώνεται από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τη Μονάδα Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού του Νοσοκομείου «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ», βασισμένο στις προτάσεις του Π.Ο.Υ.

Η ίδια συμμετέχει και σε εθελοντικές δράσεις. Συγκεκριμένα, στην Ελληνική Οργάνωση “Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»” (Mission”ANTHROPOS”) και στον κοινωνικό μη κερδοσκοπικό Σύλλογο “Γλάροι Αιγαίου”.
Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών από το 2005.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Εβελύνα Ι. Παπαθεοδώρου Παιδίατρος
Θεομήτορος 62Δ, Άλιμος
Τηλ. 210 9850590
Κιν. 6932 250847
f. Παιδιατρική Φροντίδα Αλίμου – Εβελύνα Παπαθεοδώρου Παιδίατρος

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts