Μαρία Μαραγκουδάκη
Η Μαρία Μαραγκουδάκη τελείωσε το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο το 2017. Παράλληλα με τις σπουδές τις έχει κάνει τα εξής τα τελευταία χρόνια:
  • Σπουδές για 6 μήνες στο πανεπιστήμιο του Wageningen στην Ολλανδία

  • Πρακτική για 6 μήνες στο Νοσοκομείο Πάιδων Αγλαϊα Κυριακού, στους παιδικούς σταθμούς Αγίας Παρασκευής και στην εταιρία τροφίμων Vivartia

  • Παρακολούθηση διαδικτυακού μαθήματος Sustainable Food Systems: A Mediterranean Perspective & Eating Ethics

  • Πρακτική για 6 μήνες στην Βαλένθια της Ισπανίας στο ερευνητικό κέντρο Fisabio σχετικά με τον μικροβιόκοσμο του εντέρου και την διατροφή.

  • Δημοσίευση “Τα αιμοπετάλια νορμοβαρών και παχύσαρκων ανθρώπων, ανταποκρίνονται διαφορετικά στην από του στόματος φόρτιση γλυκόζης” στα :

  1. 68o Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής εταιρίας Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας, Αθήνα 10-12 Νοεμβρίου 2017
  2. Ελληνική επιθεώρηση αθηροσκλήρωσης, 8 (Suppl.1), 10, 2017
Για την ώρα συνεχίζει να εργάζεται εθελοντικά ως διαιτολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Πάιδων Αγλαϊα Κυριακού ενώ επιθυμεί να ακολουθήσει το μεταπτυχιακό Public health nutrition στο πανεπιστήμιο του Wageningen.
 
Πέρα από αυτά, είναι πολύδραστήρια και κοινωνική. Έχει πολλές δραστηριότητες, θέλει να κάνει συνεχώς πράγματα και να μαθαίνει καινούρια.  
Στοιχεία επικοινωνίας: 
Τηλ 6937683216

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ