Χριστουγεννίατικα γλυκά με stevia απο την Slim Bites

Χριστουγεννίατικα γλυκά με stevia απο την Slim Bites

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Στην Slim Bites φτιάχνουμε παραδοσιακά μελομακάρονα και glutenfree κουραμπιέδες με λευκή σοκολάτα πάντα με στέβια και πάντα με ελάχιστες θερμίδες!

Οι light Χριστουγεννιάτικοι κορμοί  με στέβια ιδανικοί για κάθε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, θα σας καταπλήξουν με την ποικιλία των γεύσεων τους.  Κορμός με extra bitter σοκολάτα και καρδιά από φρούτα του δάσους, κορμός με μυρωδάτη bitter chocolate mousse με 4 μπαχαρικά αλλά και ο κλασσικός κορμός με καρδιά από κάστανα.
Κάνοντας ένα νοερό ταξίδι στην όμορφη Χριστουγεννιάτικη Βιέννη σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την παραδοσιακή Sacher Torte στην light εκδοχή της- Ζουμερό σοκολατένιο κεικ  γεμάτο με Ganache με bitterπλούσια σοκολάτα και στρώσεις από δικιά μας χειροποίητη μαρμελάδα με βερύκοκο. Δοκιμάστε την!
Σας προτείνουμε επίσης τον σκούφο  του Άγιου Βασίλη και το igloo, δύο τρισδιάστατα πρωτότυπα γλυκά γεμάτα το πρώτο με mousse bitter σοκολάτας με στέβια και το δεύτερο με mousse lacte σοκολάτας  με κομμάτια αποξηραμένων φρούτων που θα ενθουσιάσει κάθε καλεσμένο σας!
Τέλος για τους μικρούς μας φίλους στα καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε, μπισκότα με ζαχαρόπαστα, τρισδιάστατες Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις και ευφάνταστα σοκολατόδεντρα  που θα σας εντυπωσιάσουν!
                        

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts