Σοκολατοχούμους για επιδόρπιο;
Υλικά για το σοκολατοχούμους
- 1 φλ βρασμένα ρεβίθια
- 4Κ σιρόπι αγαύης
- 2Κ κρέμα φουντουκιού ή ταχίνι
- 1Κ κακάο ωμό
- 1κ βανίλια
Ετοιμασία
- Βράζετε τα ρεβίθια αρκετά καλά αφού τα έχετε πρώτα μουλιάσει. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ρεβίθια χωρίς φλοιό.
- Μόλις κρυώσουν τα ρεβίθια, βάλτε όλα τα υλικά στο μούλτι και χτυπήστε καλά μέχρι να γίνει μια υφή σαν κρέμα, όπως το κλασσικό μας χούμους.
- Τοποθετήστε σε βαζάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
- Σερβίρετε!
αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα: http://www.siniditidiatrofi.gr