Βασιλική Καρκώνη

Βασιλική Καρκώνη

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Η Βασιλική Καρκώνη εργάζεται ως διαιτολόγος-διατροφολόγος στις Δομές Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων (Δ.Φ.Α.Α.) Α’ και Β’ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) στην Αθήνα.

Παράλληλα, προσφέρει διαιτολογικές υπηρεσίες στο Πολϊυατρείο Σύγχρονης Ιατρικής ‘’City Doctors’’ στον Άγιο Δημήτριο. Έχει κάνει εθελοντισμό ως βοηθός διαιτολόγου-διατροφολόγου σε τμήματα διατροφής μεγάλων νοσοκομειακών δομών της Αττικής.

Έχει συμμετάσχει εθελοντικά ως διαιτολόγος-διατροφολόγος ερευνήτρια σε έρευνα για την ανεύρεση της συχνότητας εμφάνισης παιδικής παχυσαρκίας (πρόγραμμα COSI) η οποία πραγματοποιείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) σε συνεργασία με την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ) στην Ελλάδα.

Είναι μέλος σε συλλόγους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι απόφοιτη του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών της Διατροφολογίας από το πανεπιστήμιο Kingston του Λονδίνου και του μεταπτυχιακού της Κλινικής Διαιτολογίας από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ακόμη, φοιτά στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Διοίκησης Υπηρεσιών, με κατεύθυνση τη Διοίκηση Εμπειρίας Πελάτη, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ).

Είναι κάτοχος της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Διαιτολόγου-Διατροφολόγου.

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts