Χριστουγεννιάτικα γλυκά απο τα Slim Bites!

Χριστουγεννιάτικα γλυκά απο τα Slim Bites!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι πάλι εδώ… παντού πειρασμοί! Γλυκιές και αλμυρές γεύσεις κατακλύζουν την καθημερινότητά μας.

Και εσύ κάνεις δίαιτα; Ή έχεις λίγο αυξημένο ζάχαρο; ή μήπως μια ευαισθησία στη γλουτένη και ούτε να απολαύσεις βασιλόπιτα δεν μπορείς;

Αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες ή αν πάλι απλώς προσέχεις τη γραμμή σου και αποφεύγεις τη ζάχαρη, φέτος τα Slim Bites καινοτομούν με νέα επιδόρπια, χωρίς ζάχαρη, μόνο με την φυσική γλυκιά γεύση της stevia!

Όλοι απολαύσαμε τα προηγούμενα χρόνια τους χωρίς γλουτένη κουραμπιέδες με λευκή σοκολάτα και τα μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη, φέτος όμως η χριστουγεννιάτικη γκάμα αυξάνεται με νέες αφίξεις:

  • Κορμός, χωρίς γλουτένη με κεράσια και ρούμι – Μους σοκολάτας γάλακτος με βατόμουρο, κεράσια περασμένα σε ρούμι και biscuit σοκολάτας εμποτισμένο με σιρόπι ρούμι και κερασιού. Με μόλις 188cal/100gr !                                          
  • Τούρτα, χωρίς γλουτένη σε φανταστικό σχήμα σαν το καπέλο του Αι Βασίλη  – Μoυς σοκολάτα με 60% κακάο με επικάλυψη γλάσου κόκκινης σοκολάτας, biscuit χωρίς αλεύρι με βιολογικό ακατέργαστο κακάο. Με μόλις 165cal/100gr ! 
  • Σοκολατένιο δέντρο από σοκολάτα, χωρίς ζάχαρη- bitter, γάλακτος  ή λευκή με γλυκοζίτες στεβιόλης από το φυτό στέβια. Μόνο με 460/100gr θερμίδες κατα μέσο όρο για το καθένα!
  •  Gluten free και φυσικά Sugar Free Βασιλόπιτα– Παραδοσιακή συνταγή χωρίς γλουτένη με άρωμα μαχλέπι και πορτοκάλι. Μόλις με 213cal/100gr!

Αυτά τα Χριστούγεννα, απολάυστε άφοβα.

Η ομάδα των Slim Bites σας εύχεται δημιουργικές γιορτές, όλο γλύκα!

 

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts