Στραπατσάδα με αυγά και ντομάτα

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon0 min read
Spread the love

Υλικά

  • 2 ντομάτες μέτριες ψιλοκομμένες
  • 1 μικρό κρεμμυδάκι
  • 4 αυγά
  • Δυόσμος
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο (για το ψήσιμο)

Τρόπος παρασκευής

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά. Σπάμε τα αυγά κατευθείαν στο τηγάνι και ανακατεύουμε μέχρι βεβαιωθούμε ότι ψήθηκαν καλά.

Μπορούμε να απλώσουμε το μείγμα μας σε ψωμί ή να το συνδυάσουμε με πουργούρι και επιπλέον λαχανικά.

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts