Να μια ακόμα συνταγή που συνδυάζει με πρωτότυπο τρόπο τα φρέσκα λαχανικά και το ψάρι.

Με μηδενική χοληστερίνη και ελάχιστο θερμιδικό περιεχόμενο! Μπορεί
να αποτελέσει ένα μια πολύ νόστιμη επιλογή για ένα ελαφρύ βραδινό.

Υλικά 
  • 2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές κομμένες στη μέση κατά μήκος
  • 1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε 4 φέτες
  • 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες
  • 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο κομμένη κατά μήκος σε 8 λεπτές φέτες
  • 2 φιλέτα τόνου κομμένα στη μέση (προαιρετικά)
  • 1⁄2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη τριμμένη
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Τρόπος παρασκευής

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Καλύψτε ένα ρηχό ταψί με
λαδόκολλα και τοποθετήστε τις πιπεριές με την κούφια τους πλευρά προς τα πάνω. Βάλτε από μία φέτα ντομάτας μέσα στην κάθε πιπεριά και συνεχίστε με 1­2 ροδέλες
κρεμμύδι, 2 φετούλες σκόρδο και το κομμάτι τόνου. Πασπαλίστε με ρίγανη, αλάτι και μαύρο πιπέρι. Στάξτε από μερικές σταγόνες λάδι στην κάθε πιπεριά και ψήστε τες για 25-­30 λεπτά, ώσπου η σάρκα τους να μαλακώσει. Μπορείτε να τις σερβίρετε
ζεστές ή σε θερμοκρασία δωματίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ