Και ποιος δεν ξέρει τη γλιστρίδα. Αλλά η σαλάτα της είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε.
Υλικά
- 1 μπολάκι γλιστρίδα
- 5-6 ντοματίνια
- 1 μικρό αγγουράκι
- 2-4 ΜΙΚΡΑ παξιμάδια κριθαρένια (προσοχή στο θερμιδικό περιεχόμενο)
- μία κουταλιά σούπας ξύδι (αν είσαι φίλος του ξυδιού)
- μία κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
- Λίγο αλάτι
- ένα αυγό ή 50 γραμμ άπαχο τυρί
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά
Συντάκτης Άρθρου
Η Πασιάκου Νεφέλη είναι Διαιτολόγος –Διατροφολόγος πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας.του Αλεξάνδρειου ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Το 2014 ολοκλήρωσε τη πτυχιακή της με θέμα η οποία βαθμολογήθηκε με άριστα 10(πτυχιακή) και πραγματοποίησε την πρακτική της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.
Το 2015 εργάστηκε σε γυμναστήριο με τα καθήκοντα του διαιτολόγου. Στην συνέχεια το 2015 εργάστηκε στο Ιεκ Ηγουμενίτσας σαν εκπαιδευτικός διατροφής .Το ενδιαφέρον της για τις διατροφικές διαταραχές, την αντιμετώπισή τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που πάσχουν, την οδήγησε στην παρακολούθηση σεμιναρίων με βάση την ψυχολογική και διατροφική αντιμετώπισή τους και εχει παρακολουθησει το πρόγραμμα του ΚΕΑΔΔ στις Διατροφικές Διαταραχές και Παχυσαρκία (Eating Disorders & Obesity) αλλα και στη παιδική παχυσαρκία.
Παρακολουθεί σεμινάρια και συνέδρια Διατροφής από το 2010 μέχρι και σήμερα. Αρθρογραφεί για θέματα διατροφής στον ηλεκτρονικό τυπο.